8 de nov. 2010

PEIX A LA CREMA D'AMETLLA


Ingredients:
  • 6 cues de rap
  • 12 cloïses
  • 1 tallet de pa
  • 2 cebes grosses
  • 20 ametlles torrades
  • 12 ametlles crues
  • 1 gra d'all
  • vi blanc
  • Oli, sal i pebre.


Preparació:

  • Es posa una paella al foc amb una mica d'oli i hi fregim el tall de pa.
  • A continuació es pelen les cebes i es tallen amb juliana. Es fregeix la ceba amb oli, sal i el vi blanc. Es cou a poc a poc sense que quedi daurada, força estona.
  • Després es posa el tall de pa fregit, la ceba cuita, les ametlles torrades i crues i el gra d'all en un pot i es tritura amb el minipimer.
  • A continuació posem en una cassola les cloïses, a sobre el rap amb sal i pebre i després s'hi afegeix la crema d'ametlles que hem fet prèviament, netejant el pot on s'ha triturat amb una mica d'aigua. S'ha de vigilar no quedi massa aigualit.
  • Es deixa coure durant 15 minuts aproximadament, el temps que triga el peix a coure's i ja es pot servir.



BON PROFIT!!!