Ingredients:
- 6 cues de rap
- 12 cloïses
- 1 tallet de pa
- 2 cebes grosses
- 20 ametlles torrades
- 12 ametlles crues
- 1 gra d'all
- vi blanc
- Oli, sal i pebre.
Preparació:
- Es posa una paella al foc amb una mica d'oli i hi fregim el tall de pa.
- A continuació es pelen les cebes i es tallen amb juliana. Es fregeix la ceba amb oli, sal i el vi blanc. Es cou a poc a poc sense que quedi daurada, força estona.
- Després es posa el tall de pa fregit, la ceba cuita, les ametlles torrades i crues i el gra d'all en un pot i es tritura amb el minipimer.
- A continuació posem en una cassola les cloïses, a sobre el rap amb sal i pebre i després s'hi afegeix la crema d'ametlles que hem fet prèviament, netejant el pot on s'ha triturat amb una mica d'aigua. S'ha de vigilar no quedi massa aigualit.
- Es deixa coure durant 15 minuts aproximadament, el temps que triga el peix a coure's i ja es pot servir.
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada