- 320 g d'espaguetis
- 500 g de cloïsses
- 2 grans d’all trossejats
- 20 cullerades de julivert trossejat
- 1 copa de vi blanc
- Bitxo
- 20 g de mantega
- Oli d'oliva i sal iodada
Preparació
Submergeix les cloïsses en aigua freda fins que es descongelin, després, esbandeix-les diverses vegades per treure la sorra que puguin tenir.
Per altra banda, bull els espaguetis en abundant aigua salada fins a deixar-los "al dente".
Fregeix en un cassola, i amb oli suau, l’all i, abans que agafi color, afegeix-hi el julivert i una mica de bitxo.
Tot seguit, posa-hi les cloïsses i el vi blanc, tapa la cassola i deixa-ho coure uns minuts fins que les cloïsses s'obrin.
Incorpora els espaguetis acabats de bullir a la cassola, rectifica de sal i posa-hi la mantega tallada a dauets.
Per altra banda, bull els espaguetis en abundant aigua salada fins a deixar-los "al dente".
Fregeix en un cassola, i amb oli suau, l’all i, abans que agafi color, afegeix-hi el julivert i una mica de bitxo.
Tot seguit, posa-hi les cloïsses i el vi blanc, tapa la cassola i deixa-ho coure uns minuts fins que les cloïsses s'obrin.
Incorpora els espaguetis acabats de bullir a la cassola, rectifica de sal i posa-hi la mantega tallada a dauets.
Buon appettito!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada