9 de nov. 2010

MEDALLONS DE GORGONZOLA I PERA, AMB MICUIT A LA PLANXA.

Ingredients per 4 persones

600gr. de medallons de gorgonzola i pera
2 peres
100gr. micuit
1 mascarpone
Sal i pebre

Elaboració

Peleu i talleu les peres a daus petits, saltegeu-les en una paella a foc viu, per tal d’enrossir-les i no estovar-les (no cal que hi poseu oli).
Incorporeu el mascarpone i abaixeu el foc, fins a que es faci la salsa, reservar.
Poseu una olla al foc, amb aigua i sal. Quan l’aigua bulli ja podeu posar els medallons i quan torni a arrencar el bull, compteu 7 minuts. Ja ho teniu llest per a colar-ho.
Talleu el micuit molt primet, uns quatre talls per persona.
Ara ja podeu muntar el plat: una mica de salsa, els medallons, una mica més de salsa, els talls de micuit i per sobre una mica de sal gruixuda i pebre.