INGREDIENTS:
-3 OUS
- 1 TARRINA DE MASCARPONE
- 1 PAQUET DE MELINDROS
- CAFÈ
- 1 CULLERADA SOPERA DE SUCRE
- XOCOLATA EN POLS ( POCA PER DECORACIÓ)
- UNA MICA DE SAL
Es separen els rovells de les clares. Es munten les clares, quan es munten posem una mica de sal. Desprès als rovells s’hi posa una cullerada sopera de sucre i es munta, fins que es fa una crema.
Es barregen les clares i els rovells, un cop estan muntats, s’afegeix de mica en mica el mascarpone: Es molt important com es barreja amb la cullera, de dalt a baix, a poc a poc.
A part, s’agafen els melindros i es remullen al cafè ( prèviament preparar una cafetera), quan queden remullats es posen en els bols on servirem el tiramisú, fent de base.
A sobre d’aquesta base, es posa la barreja que hem preparat. Després la xocolata en pols. Tot seguit guardar-ho a la nevera o al congelador.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada