Ingredients per 4 persones
500 g de filets de pollastre
3 cullerades soperes d’all trossejat
1 cullerada sopera de “jengibre” fresc picat molt fi
5 cl de caldo d’au (o en el seu defecte aigua)
1 cullerada sopera de salsa de soja
2 cullerades petites de sucre
1 grapat de fulles d’alfàbrega enteres
Elaboració
Tallar el pollastre en làmines llargues de 1 x 4 cm. Pelar i picar el “jengibre” i l’all. Desfullar l’alfàbrega. Les fulles han de quedar senceres. Posar a escalfar el wok a foc viu. Afegir l’oli.Quan estigui calent afegir l’oli ,el “jengibre” i l’all.
Deixar que es fregeixin durant uns 20 segons. Afegir el pollastre. Deixar que es dori durant uns 2 minuts removent. Afegir el caldo i la salsa de soja. Remoure bé, deixar que arrenqui el bull i a continuació deixar-lo 5 minuts a foc lent. Afegir l’oli de sesam( sinò oli normal), l’alfàbrega i barrejar-ho amb compte.
Col.locar-ho en una font calenta i servir-ho immediatament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada