9 de nov. 2010

OUS AL NIU


Ingredients:
  • 4 panets
  • 200 gr de pernil dolç
  • Un grapadet de xampinyons
  • Salsa de tomata
  • Formatge ratllat
  • 4 ous

Preparació:

  1. Tallar la part de dalt dels panets i treure'n la molla. Pintar l’interior dels panets de salsa de tomata, afegir-hi els talls pernil dolç i els xampinyons. (Aquests ingredients es poden variar segons el gust de cada persona – s’hi pot posar sobrassada, foie-gras, bacon… )
  2. Posar-hi a sobre el rovell d'ou que haurem separat de la clara.
  3. Amb la batedora, muntar la clara a punt de neu. Cobrir el panet amb la clara. Coure-ho uns minuts al forn i llavors gratinar. Servir calent.

1 comentari:

MARIONA ha dit...

Vig treure la idea de l'Eva (de la Bisbal!), un plat per llepar-se els dits!