9 de nov. 2010

POLLASTRE AL CAVA


Ingredients:
  • 1 pollastre tallat en 10 trossos
  • Mig quilo de cebes de platillo
  • 150 gr de prunes amb pinyol
  • Mig litre de cava
  • Maizena ( per si queda massa líquid)


Per preparar les cebetes es renten sense pelar-les. Poseu aigua a bullir en una olla i un cop l’aigua bulli, afegiu-hi les cebes, deixeu que torni a bullir, escorreu-les, deixeu-les refredar i peleu-les.
Saltegeu les cebetes en una cassola amb una mica d’oli i retireu-les.
Saleu el pollastre i daureu-lo en la mateixa cassola amb un xic d’oli.
Un cop ben daurat el pollastre ,afegiu-hi les prunes i les cebetes.
Tot seguit afegiu-hi el cava i deixeu-lo coure tot junt, tapat, durant mitra hora a foc baix.
Si un cop cuit el pollastre, la salsa queda líquida, desfeu la maizena amb una mica d’aigua freda i afegiu-la al pollastre. Deixeu-ho coure tot plegat uns minuts més.
Podeu acompanyar-ho amb unes pomes caramelitzades.

* Millor fer-ho el dia abans.