9 de nov. 2010

POLLASTRE AMB PINYA

Ingredients (4 persones):

2 pits de pollastre tallats a daus

4 rodanxes de pinya en almívar

400 gr de xampinyons

oli d’oliva verge extra


Preparació

Temps estimat: 30 minuts
  • Primer de tot, netegeu els bolets i talleu-los en làmines o, si no són gaire grans, a quarts. Tot seguit, poseu-los a coure en una cassola amb un rajolí d’oli d’oliva.
  • Mentrestant, salpebreu el pollastre i, quan els bolets estiguin a punt, retireu-los de la cassola i fregiu-hi els daus de pollastre. Si cal, hi podeu afegir un rajolí més d’oli.
  • Quan el pollastre estigui cuit, afegiu els xampinyons a la cassola i remeneu-ho bé amb l’ajut d’una cullera de fusta.
  • Finalment, afegiu-hi la pinya en almívar tallada a trossets amb el seu suc. Jo faig servir llaunetes petites i poso tot l’almívar, però si feu servir un pot gran poseu-ne una mica menys de la meitat.
  • Deixeu que faci xup-xup tot junt, procurant que els ingredients quedin ben mesclats i ja podeu servir.