Ingredients (4 persones):
2 pits de pollastre tallats a daus
4 rodanxes de pinya en almívar
400 gr de xampinyons
oli d’oliva verge extra
Preparació
Temps estimat: 30 minuts
- Primer de tot, netegeu els bolets i talleu-los en làmines o, si no són gaire grans, a quarts. Tot seguit, poseu-los a coure en una cassola amb un rajolí d’oli d’oliva.
- Mentrestant, salpebreu el pollastre i, quan els bolets estiguin a punt, retireu-los de la cassola i fregiu-hi els daus de pollastre. Si cal, hi podeu afegir un rajolí més d’oli.
- Quan el pollastre estigui cuit, afegiu els xampinyons a la cassola i remeneu-ho bé amb l’ajut d’una cullera de fusta.
- Finalment, afegiu-hi la pinya en almívar tallada a trossets amb el seu suc. Jo faig servir llaunetes petites i poso tot l’almívar, però si feu servir un pot gran poseu-ne una mica menys de la meitat.
- Deixeu que faci xup-xup tot junt, procurant que els ingredients quedin ben mesclats i ja podeu servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada