Ingredients (4 persones) :
- 16 plaques de lasanya
- 150 g de tofu
- 1 gra d’all
- ½ pebrot vermell
- 1 ceba
- 1 carbassó
- 2 pastanagues
- 150 ml tomata triturada
- 300 ml nata líquida
- Formatge ratllat
- Orenga
- Oli i sal
Preparació:
- Pelem i piquem l’all, el pebrot vermell, la ceba, el carbassó i les pastanagues. Escalfem una mica d’oli en una paella i estofem durant 10 minuts les verdures. Salpebrar.
- Afegim el tofu esmicolat, la tomata triturada i l’orenga, i deixem coure durant 5 minuts més. Retirar del foc i reservar.
- Coure les plaques de lasanya ( si no son pre-cuites). Escórrer-les bé i omplir-les amb el saltejat donant forma de caneló. Posar-les en una safata per al forn, regar amb la nata i espolvorejar amb formatge ratllat. Gratinar durant uns minuts al forn i servir. I voilà!!
Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada