23 de des. 2010

CANELONS DE TOFU

Ingredients (4 persones) :
  • 16 plaques de lasanya
  • 150 g de tofu
  • 1 gra d’all
  • ½ pebrot vermell
  • 1 ceba
  • 1 carbassó
  • 2 pastanagues
  • 150 ml tomata triturada
  • 300 ml nata líquida
  • Formatge ratllat
  • Orenga
  • Oli i sal
Preparació:
  1. Pelem i piquem l’all, el pebrot vermell, la ceba, el carbassó i les pastanagues. Escalfem una mica d’oli en una paella i estofem durant 10 minuts les verdures. Salpebrar.

  1. Afegim el tofu esmicolat, la tomata triturada i l’orenga, i deixem coure durant 5 minuts més. Retirar del foc i reservar.

  1. Coure les plaques de lasanya ( si no son pre-cuites). Escórrer-les bé i omplir-les amb el saltejat donant forma de caneló. Posar-les en una safata per al forn, regar amb la nata i espolvorejar amb formatge ratllat. Gratinar durant uns minuts al forn i servir. I voilà!!
Bon profit!!