10 de gen. 2011

CLOÏSES AMB PICADA DE PERNIL I LIMA

INGREDIENTS:
-500 gr de cloïses
- julivert
- 2 branques de cibulet (cilantro)
- pernil salat
- 1 llima
- 1 cullerada oli oliva
- 1 rajolí vi blanc
- sal i pebre

PREPARACIÓ:
Submergim les cloïsses amb aigua uns minuts abans de coure-les, aprofita per canviar l'aigua i eliminar la sorreta( i en el cas que siguin descongelades, per descongelar).
Pica el pernil ben petit i reserva'l.
Per la salsa talla un tros de pell de llima i pica-la i esprem el suc. Pica el cibulet i posar-ho amb el julivert, l'oli d'oliva, un pessic de sal i un de pebre. Tot barrejat.
Posa les cloïsses en una cassola, ruixa-les amb vi blanc, tapa-les i cuina-ho al vapor durant 2-3 minuts.
Posa les cloïsses, un cop obertes, en una safata, distribueix-hi per sobre el pernil picat i ruixa-ho amb la salsa preparada.