10 de gen. 2011

MAGRET D'ÀNEC AMB FOIE, POMA I SALSA ROMESCO

INGREDIENTS: ( per a 6 persones)
- 3 magrets d'ànec
- 3 pomes reineta o golden
- foie d'ànec
- salsa romesco
- 6 patates
- sal i pebre

PREPARACIÓ:
Farem petites incisions transversals a la pell del magret, sense arribar a la carn, amb un ganivet molt afilat. Fer altres incisions al sentit contrari per crear així una xarxa.

Salpebrar els magrets per les dues cares, deixant reposar uns minutets. Ara ho passarem per la planxa molt calenta, o per una paella amb oli. Daurarem el magret per la banda del greix, així el courem amb el mateix suc. Farem volta i volta en funció del gust de cocció de cadascú.
Tallarem el magret a rodanxes i posarem al damunt el foie amb un xic de sal maldon.

Les pomes les pelarem i tallarem a grills .Seguidament les introduim a la planta ben calenta i les fem volta i volta.
Posem 10 minuts la patata al microones i una vegada cuita l'acompanyem amb la salsa romesco.

Per emplatar començarem per la poma, la patata amb salsa romesco i el magret amb el foie