INGREDIENTS:
- 10 ous
- 250 gr de carn de porc
- 250 gr de carn de vedella
- 1 ceba
- 750 ml de llet
- 40 gr de farina ( 2 cullerades)
- 50 gr de mantega
- formatge ratllat per gratinar
PREPARACIÓ
-Primer de tot hem de posar els ous a bullir, mentrestant podem anar preparant el sofregit de la carn.
-Posem una mica d'oli i afegir la ceba, quan estigui transparent posem sal i pebre a la carn i l'adjuntem.
- Un cop tinguem els ous bullits i una mica freds els partim per la meitat treient el rovell i la clara la posem a la safata on han d'anar per gratinar. Xafem el rovell de 6 ous amb la carn i comencem a farcir els ous.
- Un cop farcits fem la beixamel, li tirem per sobre juntament amb una mica de formatge ratllat i la resta de rovells ratllats.
- Cal que estigui al forn uns 10 minuts i ja tindrem els ous a punt
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada