8 de gen. 2011

SALMÓ A LA PAPILLOTE

INGREDIENTS ( 4 persones)
- 4 talls de salmó fresc
- 2 cebes
- api
- 3 pastanagues
- 1 carbassó
- 200 ml de crema de llet
- 1 vas de jerez
- sal i pebre

PREPARACIÓ
- Pelar les pastanagues, treure els fils d'api i tallar totes les verdures a tires fines. Posar una paella al foc amb oli i saltejar-les .fins que quedin al "dente".
- Tallar 4 trossos de paper de plata i posar a cada un una mica de saltejat de verdures, a sobre el salmó, salpebrar i acabar amb una altra capa de verdures.
- Tancar els paquets, sense que quedin molt apretats, i posar-los al forn ( prèviament escalfat a 180ºC). Coure-ho durant uns 10 minuts aproximadament.

* El papillote permet coure el peix en el seu propi suc amb el vapor que desprèn, per tant conserva tota la seva aroma i nutrients.