8 de gen. 2011

PASTÍS DE VERDURES


INGREDIENTS:
- 400 gr de pastanagues pelades i tallades a trossos.
- 400 gr de porros pelats i tallats a trossos.
- 250 gr de xampinyons
- 50 gr d'oli
- 1 ceba pelada i tallada a trossos
- 200 ml de nata líquida
- 5 ous

PREPARACIÓ:

Primer cal pelar i tallar les verdures i triturar-les amb la picadora. Posar l'oli en una cassola i adjuntar la ceba fins que quedi transparent.
A continuació afegir totes les verdures uns 15 - 20 minuts i afegir sal. Una vegada cuites les posarem en  un colador i mirem de treure-l'hi el màxim de líquid.

En un bol a part batem els ous junt amb la nata i afegim tota la verdura. Seguidament aboqueu la mescla dins d'un motlle de cake engreixat i poseu-lo al bany maria en el forn a 150 ºC , uns 30 minuts fins que quedi quallat.

Un cop cuit desmotlleu-lo i aboqueu-hi la beixamel pel damunt. Podeu gratinar-ho, o menjar fred acompanyat de salses fredes