INGREDIENTS:
- 500 ml de nata líquida per muntar
- 150 gr de sucre
- 4 fulles de gelatina
- mitja beina de vainilla
- 250 gr de maduixes
- 100 gr de sucre
- 100 ml d'aigua
- unes gotes de suc de llimona
PREPARACIÓ:
Posar en remull la gelatina en aigua freda.
En un cassó, fer bullir la nata, el sucre i la beina de vainilla oberta. Quan arrenqui el bull, apagar el foc i dissoldre-hi la gelatina. Colar i repartir dins els motlles. Deixar refredar i reservar a la nevera.
Salsa de maduixes: coure les maduixes amb l'aigua, el sucre i les gotes de llimona durant 5 minuts. Triturar amb el túrmix i colar. Reservar a la nevera.
Desemmotllar la panna cotta ( o bé fer-la en una bol) i acompanyar-la amb la salsa de maduixes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada