INGREDIENTS:
- 2/3 filets de peix ( escollir o barrejar peixos com lluç, rap, salmó, tonyina, peix de roca)
- 3 llesques de pa de motlle
- 4 ous
- gotet petit de vi blanc
- sal i pebre
- llet ( per mullar pa)
- tomàquet fregit
PREPARACIÓ:
- Salpebrar i fregir els filets de peix amb el vi.
- Mullar el pa de motlle amb la llet i reservar-lo.
- Separeu les clares dels rovells de l'ou. Munteu les clares a punt de neu.
- Feu trossets dels filets de peix i afegiu els rovells d'ou, el pa de motlle i el tomàquet fregit al gust.
- Per últim afegiu les clares muntades i barregeu tot bé.
- Aboqueu la barreja en un motlle per al forn i poseu-ho al forn a 180ºC durant 30 minuts aproximadament. La cocció es fa al bany maria ( posar el motlle dins d'una plat amb aigua). Per saber si està cuit,cal punxar-lo i que la forquilla surti neta.
- Desmotlleu-l'ho i deixeu-lo refredar. Es pot decorar amb pebrot i acompanyar-lo amb salsa rosa
-
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada