INGREDIENTS
300 gr de sucre
300 gr farina
Pela de llimona
4 ous
1 tassa de llet (petita)
1 tassa d’oli de girasol
1 sobre de llevat (royal)
Una mica de bicarbonat
(pots afegir-hi una tassa de xerès, matalafaluga)
Decoració: sucre, nous, “virutes”,...
PREPARACIÓ
Passo pel turmix una pela de llimona amb llet.
Poso sucre la farina, la pela amb llet, els rovells dels ous, l’oli i el sobre de llevat; i ho remoc.
Munto les clares d’ou amb una mica de bicarbonat.
Afegeixo la barreja i remeno lentament.
Folro la safata amb paper d’alumini untat amb oli. Hi poso la barreja.
*** Pots posar-hi nous, enfarinades perquè no s’enfonsin en el pastís.
Escalfo el forn a 170/180º només a baix. Poso el pastís al forn durant 35-45 minuts.
** Puc decorar-ho amb sucre glass un cop estigui ja cuit.
*Quan treguis el pastís del forn, fes un cop a sobre el marbre perquè baixi de cop.
(si vols que quedi molt melós és pot afegir suc de taronja per sobre)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada