Ingredients 2 persones:
-120 gr de formatge de crema (Philadelphia).
- 100 ml de nata per muntar
- 5 cullerades de sucre (ho pots canviar si ho vols més o menys dolç).
- 4 galetes (Maria hojaldrada).
Preparació:
Primer picarem les galetes (millor amb el minipimer), si no ho podem aixafar amb un morter dins una bosa de congelar. Distribuïm la galeta picada sota els gots.
Muntarem la nata (preferiblement tenir-la molt freda), i també el bol on ho muntarem. Quan comenci a ser espesa afegim el sucre a gust i seguim batent fins que es munti.
Afegim després a la nata el formatge en crema i ho tornem a batre un minut més, fins que s’integri a la nata. Notarem que la nata agafa més cos. Llavors deixem de batre.
Muntarem els gots: al fons galeta picada, posem ¼ de la mescla, afegim a sobre una capa de melmedada de maduixa, una altra capa de ¼ de formatge i finalitzem amb la melmelada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada