28 de juny 2011

POLLASTRE AL CURRY

INGREDIENTS ( per 6 persones)
- 6 pits de pollastre
- 1 o 2 gots de brou de pollastre
- 2 cebes
- 2 pebrots verds
- curry
- sal i pebre

PREPARACIÓ
- Es posa en una cassola la ceba i el pebrot tallat a tires primetes.
- Quan estigui transparent la ceba, hi afegirem el pollastre tallat a daus prèviament salpebrats.
- Els rosseguem una mica i a continuació ho rectifiquem de sal i pebre.
- Desprès hi posem el curry ( unes quatre cullerades). S'ha de vigilar si el curry és molt picant i també el gust de cadascú.
- Ho remenem i a continuació hi afegim el brou ( depèn de si t'agrada més caldós o menys n'hi pots afegir més o menys).
- Es tapa i es deixa fent xup-xup durant mitja horeta., tot vigilant que no quedi sec.

Es pot servir acompanyat d'un arrós llarg.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Queda molt bo i és tan fàcil!!! Moltes gràcies!!!