Per a 20 unitats aproximadament
- 1 paquet de magdalenes o pa de pessic o sobrant d'algun pastís
- 2 o 3 cullerades de confitura al gust**(o glacejat o crema de mantega)
- Candy Melts de colors variats (Casa Bové Girona)
- Oli de gira-sol
- Decoracions de sucre de formes i colors variats
Preparació
Esmicoleu les magdalenes o el pa de pessic sobrant d'algun pastís i barrejeu-lo amb la confitura fins que quedi una massa ferma (ha de tenir consistència de plastilina).
Amb la massa resultant feu boles no massa grans i reserveu al congelador 30 minuts (mínim).
Mentrestant podem aprofitar per desfer els Candy Mels posant-los un minut al microones, si veiem que no estan desfets,els podem nposar mig minut més (vigileu!). Un cop els tinguem desfets, hi afegirem una mica d'oli de girasol fins obtenir una consistpencia desitjada.
Un cop han passat els 30 minuts, treieu les boles del congelador. Agafeu un pal de paper, suqueu-lo en el Candy Melt desfet i claveu-lo a la bila fins més o menys la meitat. Suqueu cada bola en el Candy Melt desfet i tireu-hi per sobre la decoració de sucre que desitjeu. Deixeu que la cobertura quedi dura i ja estan llestos!
**”GLASEADO” (per barrejar les engrunes i aconseguir una consistència de plastilina)
325 GR DE SUCRE GLASS
50ml d'aigua
(colorant per decidir el color)
**CREMA DE MANTEQUILLA (per barrejar les engrunes i aconseguir una consistència de plastilina)
150 gr de mantega sense sal a temperatura ambient
325 gr de sucre glass
2cullerades soperes d'aigua calenta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada