INGREDIENTS:
( per 4 persones)
- 2 botifarres de perol
- 4 patata
- 2 alls
- oli i sal
ELABORACIÓ:
Bullim unes patates amb pell i les deixem refredar. Quan estan tèbies les aixafem amb una forquilla.
Fem un sofregit posant una mica d’oli en una paella i els alls, tot seguit les patates.
També passem per la paella la botifarra de perol, tota triturada.
Per muntar el plat ( millor amb una cercle d’inox) fem una capa de patates seguida d’una de botifarra i ho tornem a tapar amb una mica de patates.
Al damunt hi tirarem la salsa de ceps que podem tenir en pols o bé preparar- la al moment.
Salsa de ceps:
INGREDIENTS:
- 250 gr. de ceps,
- 200 ml. de nata per cuinar
- 200 ml. de nata per cuinar
- 2 dents d’all
- 1 ceba de Figueres
- nou moscada
- oli, sal i pebre
- 1 ceba de Figueres
- nou moscada
- oli, sal i pebre
ELABORACIÓ:
En una paella escalfem oli i l’all picat finet. Una vegada estigui daurat, hi afegim la ceba trossejada i la sal. Quan la ceba estigui transparent i incorporem els ceps amb el pebre i la nou moscada.
Ho saltejem durant uns minuts i hi afegim la nata tot fent-la bullir durant uns minuts.Si ens queda molt espessa es pot posar llet. Retirem del foc i triturem la salsa perquè ens quedi homogènia.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada