INGREDIENTS (2 persones):
- 2 talls de peix mitjans
- 2 rodelles de pinya al natural
- 1 ceba de Figueres mitjana
- Llet sencera (també pot utilitzar-se crema de llet)
- Farina, mantega, sal i oli
- Grana per fer la picada (nosaltres utilitzarem ametlles i avellanes)
PREPARACIÓ:
- Salar el peix, enfarinar i fregir en una paella amb l’oli calent,
- Tallar la ceba i sofregir-la fins que quedi rossa.
- Fregir la pinya amb una mica de mantega fins que quedi torrada.
- Triturem la ceba i la pinya, la picada, un xic de llet i el suc de la pinya. Tastem i rectifiquem de sal si cal.
- Posem els talls de peix en una cassola al foc i els cobrim amb la barreja. Deixem a foc baix durant 5/10 minuts fins que redueixi i s’espessi una mica.
- El pas 5 també el podríem fer gratinant al forn uns 10 minuts a 180 ºC.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada