17 de gen. 2014

MAGDALENES DE POMA


INGREDIENTS
2 ous
100 gr de sucre morè
100 gr de farina
100 gr de mantega
100 gr de poma pelada i trossejada (d'1 cm de costat, aprox)
1/2 cullerada de canyella
1/2 cullerada de bicarbonat sodi
OPCIONAL DECORAR AMB CREMA DE FORMATGE O ALTRES

PREPARACIÓ
Preparar el forn, escalfat prèviament a 180º , i preparar la safata per amb magdalenes amb els paperets de magdalenes, perquè tinguin més consistència i no s'obrin o s'esclafin.
En un bol, barregeu tots els ingredients. Aboqueu-hi la mantega i el sucre. La mantega estovada prèviament a temperatura ambient. Bateu fins que quedi una barreja esponjosa, afegiu els ous i aneu remenant. Tamiseu la farina i afegiu la canyella i el bicarbonat (alternativa al llevat químic). Aleshores, afegiu els daus de poma.
Empleneu els paperets amb l'ajuda d'una cullera petita, no ompliu més de 2/3 parts dels paperets. Introduïu la safata al forn durant aproximadament 20 minuts. Punxeu per comprovar que estan cuites. Traieu-les i deixeu-les reposar abans de menjar.
Bon profit!


1 comentari:

PILAR ha dit...

Genial la decoració!!