INGREDIENTS
2
ous
100
gr de sucre morè
100
gr de mantega
100
gr de poma pelada i trossejada (d'1 cm de costat, aprox)
1/2
cullerada de canyella
1/2
cullerada de bicarbonat sodi
OPCIONAL
DECORAR AMB CREMA DE FORMATGE O ALTRES
PREPARACIÓ
Preparar
el forn, escalfat prèviament a 180º , i preparar la safata per amb
magdalenes amb els paperets de magdalenes, perquè tinguin més
consistència i no s'obrin o s'esclafin.
En
un bol, barregeu tots els ingredients. Aboqueu-hi la mantega i el
sucre. La mantega estovada prèviament a temperatura ambient. Bateu
fins que quedi una barreja esponjosa, afegiu els ous i aneu remenant.
Tamiseu la farina i afegiu la canyella i el bicarbonat (alternativa
al llevat químic). Aleshores, afegiu els daus de poma.
Empleneu
els paperets amb l'ajuda d'una cullera petita, no ompliu més de 2/3
parts dels paperets. Introduïu la safata al forn durant
aproximadament 20 minuts. Punxeu per comprovar que estan cuites.
Traieu-les i deixeu-les reposar abans de menjar.
Bon
profit!
1 comentari:
Genial la decoració!!
Publica un comentari a l'entrada