19 de maig 2014

PASTA AMB TONYINA FRESCA I ALBERGÍNIES



Ingredients:( per 4 persones)

280 gr de pasta curta
2 talls de tonyina 
8 tomàquets madurs
2 albergínies petites
2 alls
julivert
alfàbrega
30 olives d'Aragó
120 gr d'oli

Elaboració
Talleu la tonyina a talls i fregiu-la amb un tall d'oli. L'oli ha d'estar ben calent, així la tonyina queda torradeta per fora però no massa feta per dins. Coeu un parell de minuts i reserveu-la.

Prepareu una picada d'all i julivert i talleu l'albergínia a daus. Ho poseu tot dins la mateixa paella amb la que heu fet la tonyina.

Quan estigui casi fet , afegiu-hi els tomàquets pelats i tallats a trossets ( i les olives sense pinyol) i coeu 4-5 minuts més sempre amb tapa.

Traieu la tapa i afegiu-hi la tonyina i l'alfàbrega tallada a trossets. Remeneu una estona, tapeu i apagueu el foc.

Coeu la pasta. Un minut abans que estigui feta, torneu a encendre el foc a la paella. Escorreu la pasta al dente i aboqueu-la a la paella. Remeneu un minut més, emplateu i serviu amb julivert picat

Buon appetito!