Ingredients:(
per 4 persones)
280 gr de pasta
curta
2 talls de
tonyina
8 tomàquets
madurs
2 albergínies petites
2 alls
julivert
alfàbrega
30 olives
d'Aragó
120 gr d'oli
Elaboració
Talleu la
tonyina a talls i fregiu-la amb un tall d'oli. L'oli ha d'estar ben
calent, així la tonyina queda torradeta per fora però no massa feta
per dins. Coeu un parell de minuts i reserveu-la.
Prepareu una
picada d'all i julivert i talleu l'albergínia a daus. Ho poseu tot
dins la mateixa paella amb la que heu fet la tonyina.
Quan estigui
casi fet , afegiu-hi els tomàquets pelats i tallats a trossets ( i
les olives sense pinyol) i coeu 4-5 minuts més sempre amb tapa.
Traieu la tapa
i afegiu-hi la tonyina i l'alfàbrega tallada a trossets. Remeneu una
estona, tapeu i apagueu el foc.
Coeu la pasta.
Un minut abans que estigui feta, torneu a encendre el foc a la
paella. Escorreu la pasta al dente i aboqueu-la a la paella. Remeneu
un minut més, emplateu i serviu amb julivert picat
Buon appetito!
Extret de
www.lapastaperalscatalans.cat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada