INGREDIENTS
4 IOGURTS
125 gr de sucre
5 fulles de gelatina
125 cl de llet
200 cl de nata muntada
Per el coulis:
500 gr de maduixes
200gr de sucre
gotes de llimona
ELABORACIÓ:
En remull
amb aigua es posen les fulles de gelatina durant 5 minuts
aproximadament perquè s'estovin.
En un caçó
a foc normal hi posarem els 125 gr de sucre i els 125 cl de llet fins
que es quedi el sucre desfet.
Seguidament
hi afegirem les fulles de gelatina que hauran quedat toves. Ho
barrejarem tot amb una llengua de gat i deixarem que es refredi un
xic.
Ho posarem
en un bol gros i incorporarem els 4 iogurts i la nata prèviament
muntada.
Posteriorment
ho barrejarem tot amb la batedora elèctrica.
Agafarem el
motlle de silicona i e mullarem una mica per dins amb aigua i hi
posarem la barreja.Ho taparem amb paper d'alumini i ho posarem a la
nevera unes quantes hores abans de servir.
Per fer el
coulis:
Netejarem
les maduixes i les separem en un bol. Afegirem el sucre i unes gotes
de llimona ( per ajudar a que plorin més). Deixarem reposar-ho i ho
passarem pel minipimer fins que estigui ben desfet. Servirà per
posar sobre el semifred i per decorar el plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada