19 de maig 2014

SEMIFRED DE IOGURT AMB COULIS DE MADUIXA



INGREDIENTS
4 IOGURTS
125 gr de sucre
5 fulles de gelatina
125 cl de llet
200 cl de nata muntada

Per el coulis:
500 gr de maduixes
200gr de sucre
gotes de llimona

ELABORACIÓ:
En remull amb aigua es posen les fulles de gelatina durant 5 minuts aproximadament perquè s'estovin.
En un caçó a foc normal hi posarem els 125 gr de sucre i els 125 cl de llet fins que es quedi el sucre desfet.
Seguidament hi afegirem les fulles de gelatina que hauran quedat toves. Ho barrejarem tot amb una llengua de gat i deixarem que es refredi un xic.

Ho posarem en un bol gros i incorporarem els 4 iogurts i la nata prèviament muntada.
Posteriorment ho barrejarem tot amb la batedora elèctrica.
Agafarem el motlle de silicona i e mullarem una mica per dins amb aigua i hi posarem la barreja.Ho taparem amb paper d'alumini i ho posarem a la nevera unes quantes hores abans de servir.

Per fer el coulis:
Netejarem les maduixes i les separem en un bol. Afegirem el sucre i unes gotes de llimona ( per ajudar a que plorin més). Deixarem reposar-ho i ho passarem pel minipimer fins que estigui ben desfet. Servirà per posar sobre el semifred i per decorar el plat.