Ingredients
- 150 gr arròs extra llarg
- 150 gr arròs salvatge
- 50 gr purè de tomàquet
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 600 cl caldo de verdures
- 50 gr olives negres
- 1 all (molt picat)
- julivert (per decorar)
- oli
- 1 cullaradeta de mantega
- sal
Elaboració
- 150 gr arròs extra llarg
- 150 gr arròs salvatge
- 50 gr purè de tomàquet
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 600 cl caldo de verdures
- 50 gr olives negres
- 1 all (molt picat)
- julivert (per decorar)
- oli
- 1 cullaradeta de mantega
- sal
Elaboració
Primer tallem la ceba ben petita i la posem a un cassola amb l’oli i
la mantega.
Quan estigui una mica cuita afegim el pebrot verd i l’all, que cogui
tot junt.
Afegim el purè de tomàquet, barregem i tirem l’arròs.
Mullem amb el caldo (ha de bullir), barrejem tot bé i o deixem coure
tapat entre 10 i 15 minuts (dins del forn millor)
Treiem l’arròs del forn, rectifiquem de sal, barrejem de nou i
afegim les olives negres picades.
Tapem i deixem reposar 2 minuts
A punt per menjar !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada