18 de jul. 2014

PIZZA AMB BASE DE CARBASSÓ



Ingredients

1 carbassó grosset o bé 2 de normalets
Mozzarella
Orenga
Pernil cuit







Elaboració

Aquesta és una recepta apta per a tots, a més a més molt recomanada per a aquelles persones que estiguin fent una dieta, ja que és una pizza, però la base de la qual és el mateix carbassó.

-Per començar hem de passar el carbassó per sota l’aigua i tallar les puntes. Quan ja el tinguem net el tallem en làmines. (No massa primes ja que sinó a l’hora de servir-ho se’ns desmuntarà.)

-Com ja em dit, la base és el carbassó, per tant el segon pas és disposar-lo tot sobre un paper vegetal pel forn, o bé una safata. Però abans de col•locar-lo hem de posar-hi una rajolí d’oli per tal no s’enganxi el carbassó.

-Alhora de disposar el carbassó podem fer la forma que vulguem, però la més recomanable és fer un quadrat.

- Quan ja tinguem tot el carbassó al seu lloc, li tirem una mica de sal.

- Arribats en aquest punt comencem a posar els ingredients. El pernil cuit, la mozzarella i per finalitzar una mica d’orenga.

- El forn pot estar pre-escalfat, i quan hi posem la pizza ho posem entre 150 i 200 ºC.


NOTA: Aquesta pizza és molt bàsica ja que d'aquesta manera pots degustar els 3 sabors que hi ha. Però cal dir que cadascú la pot fer al seu gust.