18 de jul. 2014
PIZZA AMB BASE DE CARBASSÓ
Ingredients
• 1 carbassó grosset o bé 2 de normalets
• Mozzarella
• Orenga
• Pernil cuit
Elaboració
Aquesta és una recepta apta per a tots, a més a més molt recomanada per a aquelles persones que estiguin fent una dieta, ja que és una pizza, però la base de la qual és el mateix carbassó.
-Per començar hem de passar el carbassó per sota l’aigua i tallar les puntes. Quan ja el tinguem net el tallem en làmines. (No massa primes ja que sinó a l’hora de servir-ho se’ns desmuntarà.)
-Com ja em dit, la base és el carbassó, per tant el segon pas és disposar-lo tot sobre un paper vegetal pel forn, o bé una safata. Però abans de col•locar-lo hem de posar-hi una rajolí d’oli per tal no s’enganxi el carbassó.
-Alhora de disposar el carbassó podem fer la forma que vulguem, però la més recomanable és fer un quadrat.
- Quan ja tinguem tot el carbassó al seu lloc, li tirem una mica de sal.
- Arribats en aquest punt comencem a posar els ingredients. El pernil cuit, la mozzarella i per finalitzar una mica d’orenga.
- El forn pot estar pre-escalfat, i quan hi posem la pizza ho posem entre 150 i 200 ºC.
NOTA: Aquesta pizza és molt bàsica ja que d'aquesta manera pots degustar els 3 sabors que hi ha. Però cal dir que cadascú la pot fer al seu gust.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada