MANDONGUILLES A LA JARDINERA
Ingredients- 1kg de carn picada mixta (porc i vedella)
- 3 pastanagues
- 2 cebes
- 1 porro
- 1 l. de brou de pollastre
- 1/2 copa de vi negre
- Sal
- Pebre
- 1 ou
- 100 gr. Pa ratllat
- 100gr. de farina
- Julivert
- 3 grans d'all
- 1/2 pot de tomata triturada (grossos)
- Oli d'oliva
- Un polsim de sucre
Daurem les mandonguilles a la cassola en l'oli ben calent (només perquè agafin una mica de color). Les retirem en paper absorbent.
Al mateix oli sofregim les cebes i el porro picats i les pastanagues tallades a rodanxes. Quan estigui tot daurat, afegim dos grans d'all picat.
Afegim la tomata a la cassola i quan estigui fregit, afegir el vi i deixar que redueixi.
Afegir les mandonguilles i el brou de pollastre, i deixar coure un mínim de 30-35 min remenant de tant en tant.
Acompanyar amb pa...
Santa Cristina d’Aro 22/11/2014
Font: tv3.cat/cuines
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada