15 de juny 2015

AMANIDA DE CIGRONS I ALVOCAT

Ingredients per a 2 persones:



200 gr. cigrons bullits
2 tomàquets
1 alvocat
50 gr. pernil serrà
40 gr. de parmesà (o formatge fresc)
sal i oli de menta

Es posen els cigrons freds escampadets pel plat. A sobre el tomàquet tallat a bocins. Després es pela l’alvocat, es talla a llesques i es posa a sobre. És el torn del pernil tallat petit i el parmesà a làmines. (Si ho preferiu, podeu posar-hi formatge fresc 0% MG o mozarella light).

Ja només cal posar-hi la sal i l’oli de menta. Us quedarà un amanida ideal per a un dinar lleuger o un soparet !!

OLI DE MENTA (opcional)

En una ampolla poseu oli d’oliva i 3 fulles de menta. Deixeu macerar la menta com a mínim una setmana abans de fer servir l’oli. Us donarà un toc fresc als vostres plats.