Ingredients
per a 2 persones:
200 gr. cigrons bullits
2 tomàquets
1 alvocat
50 gr. pernil serrà
40 gr. de parmesà (o formatge
fresc)
sal i oli de menta
Es posen els cigrons freds
escampadets pel plat. A sobre el tomàquet tallat a bocins. Després es pela l’alvocat, es talla a llesques i es posa
a sobre. És el torn del pernil tallat petit i el parmesà a làmines. (Si ho
preferiu, podeu posar-hi formatge fresc 0% MG o mozarella light).
Ja només cal posar-hi la sal i
l’oli de menta. Us quedarà un amanida ideal per a un dinar lleuger o un soparet
!!
OLI DE MENTA (opcional)
En una ampolla poseu oli d’oliva
i 3 fulles de menta. Deixeu macerar la menta com a mínim una setmana abans de
fer servir l’oli. Us donarà un toc fresc als vostres plats.
Extreta de http://totcuinant.blogspot.com.es/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada