4 de maig 2016

LLOM DE PORC A LES HERBES


Ingredients :
  • 750 g de llom en un tros
  • 200cc d’oli d’oliva
  • Herbes aromàtiques variades (herbes provençals)
  • Sal i pebre negre


Elaboració:

Barregeu totes les herbes.

Poseu l’oli en una plata per canalons i col·loqueu-hi el llom de manera que la part més grassa toqui fons. Saleu i empebreu el llom.
Cobriu generosament la part de dalt del llom, amb la mescla de les herbes. Escalfeu el forn a 175 graus. Poseu el llom al forn, i un cop l’oli comenci a bullir, deixeu-lo coure durant 25 minuts.
Passat aquest temps retireu-lo del forn, gireu-lo i deixeu-lo coure cinc minuts més.
Talleu-lo a rodanxes i amaniu-lo amb el mateix oli de la cocció.  Podeu menjar-ho fred o calent.
Observacions: El llom pot ser de 2 colors, és més gras. A mi m’agrada més d’un color. E temps de cocció faig 20 minuts i 5 minuts quan el giro perquè quedi més cru.
ANNA – 23/01/2015