18 de nov. 2016

FILET DE PORC A LES TRES SENSACIONS







INGREDIENTS

  • 3 filets de porc (comprats al Bonpreu)
  • 2 masses de pasta de full
  • 1 ou batut
  • Paté
  • Roquefort
  • Mostassa Dijon





PREPARACIÓ

  1. Extendre bé la massa de full amb el corró perquè quedi més aviat fina ( si no ens quedarà crua)
  2. Posar un dels filets de llom sobre la pasta de full i pintar-lo amb la mostassa. Després emboliquem amb la pasta de full enrotllant-ho i tancant la massa sobrant dels extrems cap endins. Farem el mateix amb el paté i amb el formatge Roquefort (tallant llesques petites i posant al cim de la peça de carn).
  3. Posem els filets en una safata i pintem amb ou batut.
  4. Coem al forn pre-escalfat a 200 º durant uns 20 minuts, fins que la pasta de full quedi torrada.
  5. Tallem a llesques i servim.

Nosaltres l’hem acompanyat de puré de patata. Algunes receptes d’acompanyament hi posen compota de poma.


Santa Cristina d’Aro
24 de Setembre 2016