18 de nov. 2016

STRUDEL DE POMA



INGREDIENTS:

  • 3 pomes
  • 100 g sucre moreno
  • Mantega
  • 6 fulles de brick
  • 50 g. de panses
  • 50 g ametlles laminades
  • 50 g pinyons
  • ½ cullerada de canyella molta
  • Vainilla en pols
  • Nou moscada
  • ¼ de got de rom



PREPARACIÓ:

  1. Posem les panses dins el got amb el rom perquè s’hidratin.
  2. Es tallen les pomes a daus petits i es saltegen uns 5 minuts a la paella amb un xic de mantega.
  3. Afegim els fruits secs, les panses, les espècies i el sucre a la paella i ho saltegem juntament amb les pomes 2-3 minuts. Reservem i deixem refredar.
  4. Pintem 2 fulles de pasta brick amb mantega fosa, i hi posem la barreja de fruits secs i poma a dins. Dobleguem els laterals i després enrotllem la massa, deixant la part que queda oberta a sota. Ens han sortit 3 farcells d’uns 30 cm.
  5. Pintem els farcells amb mantega fosa i posem al forn, pre-escalfat a 200º durant uns 15 minuts, fins que quedin torrats.



Santa Cristina d’Aro
24 de Setembre 2016