22 de gen. 2017

MOUSSE DE TORRÓ D'AGRAMUNT

 (per 4 persones)

INGREDIENTS:

150 gr de llet d'ovella
200 gr de xocolata blanca
300 gr de nata
3 torrons d'Agramunt
2 fulles de gelatina
3 taronges
sal Maldon
pebre negre
menta fresca

PREPARACIÓ

1. Hidratem els fulls de gelatina.
2. Esmicolem i desfem dins de 150 gr de llet d'ovella calenta 2 torrons i mig d'Agramunt, 200 gr de xocolata blanca i una mica de pebre negre. Ho passem per la batedora i ho colem. Hi desfem els fulls de gelatina i ho deixem refredar fora de la nevera uns 30 minuts.
3. Fem el suc de 3 taronges, el colem i el congelem en una safata adequada per després poder-la rascar fàcilment i fer-ne un granitzat.
4. Remenem la barreja que hem fet en el pas 3 (mousse de llet, torró i xocolata) i ho deixem refredar a la nevera.
5. Muntem la nata ben freda, amb el batedor elèctric.
6. Un cop freda de nevera, tornem a batre la mousse i la barregem amb la nata muntada fins que tot quedi ben homogeni. Esmicolem amb les mans i el omrter el mig torró que ens queda.
7. Emplatem: muntem la mousse de torró, xoco i llet, a sobre rasquem granitzat de taronja (o ho piquem amb una picadora de gel)  i per sobre trossets de turró esmicolat, una mica de sal Maldon i menta fresca i llestos!!!

(IMPORTANT CONTRASTAR EL MOUSSE AMB EL GRANITZAT PERQUÈ SI NO QUEDA MASSA DOLÇ; AQUEST CONTRAST MILLORA MOLT EL POSTRE).

petit vídeo per poder veure la preparació de la recepta
Extret del programa de cuines de tv3