1 de juny 2017

MILFULLS DE PINYA AMB MANGO


Ingredients
· 1/2 pinya 
· 1/2 mango
· 1 iogurt natural desnatat
· 50 gr. de sucre 
· 3 fulles de gelatina 
· aigua 
· 50 gr. de formatge fresc
· fulles de menta, grosellas (per decorar)





Posem les fulles de gelatina en remull amb aigua. 
Preparem un almívar amb el sucre i l’aigua a foc lent i desfem la gelatina remullada.
Pelem el mango i el triturem amb el iogurt i ho barrejem amb l’almivar i la gelatina ( esperem que estigui una mica tebi) Ho posem en un motlle i esperem que qualli.
Tallem els dos extrems de la pinya, la pelem (que quedi bé sense forats) i la tallem.
Desmotllem la gelatina i la tallem a la mida semblant a la pinya.
Muntem el plat, col.locant  la gelatina entre dos tall de pinya.
Acompanyem amb un tall de formatge fresc i posem sucre a sobre
Caramelitzem el sucre i adornem amb menta o groselles o a gust del consumidor.