1 de juny 2017
MILFULLS DE PINYA AMB MANGO
Ingredients
· 1/2 pinya
· 1/2 mango
· 1 iogurt natural desnatat
· 50 gr. de sucre
· 3 fulles de gelatina
· aigua
· 50 gr. de formatge fresc
· fulles de menta, grosellas (per decorar)
Posem les fulles de gelatina en remull amb aigua.
Preparem un almívar amb el sucre i l’aigua a foc lent i desfem la gelatina remullada.
Pelem el mango i el triturem amb el iogurt i ho barrejem amb l’almivar i la gelatina ( esperem que estigui una mica tebi) Ho posem en un motlle i esperem que qualli.
Tallem els dos extrems de la pinya, la pelem (que quedi bé sense forats) i la tallem.
Desmotllem la gelatina i la tallem a la mida semblant a la pinya.
Muntem el plat, col.locant la gelatina entre dos tall de pinya.
Acompanyem amb un tall de formatge fresc i posem sucre a sobre
Caramelitzem el sucre i adornem amb menta o groselles o a gust del consumidor.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada