Ingredients (per 2 persones)
· 1 pit de pollastre
· crispetes
· 1 ou
· 1 kaki
· 7-8 alls tendres
· 20 grs fulles espinacs
· 20 gr de rúcula
· 3 cullerades de mel
· 2 cullerades de salsa de soja
Tallem el pollastre a daus o també es pot fer el pit sencer (a gust del consumidor)
Batem l’ou i incorporem el pollastre, deixem que s’empapi bé.
Triturem les crispetes i enfarinem el pollastre i el fregim en una paella amb oli.
Piquem els alls tendres i els fregim amb una mica d’oli. Incorporem els kakis tallats a daus. Quan el kaki està tou afegim esl espinacs i la rucula. Deixem coure un parell de minuts i reservem.
Preparem una salsa barrejant la mel amb la soja.
Servim el pollastre acompanyat de les verdures i ho reguem amb la salsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada