1 d’ag. 2017

AMANIDA DE TOMATA I MANGO

Ingredients

• tomates cherry madures - a temperatura ambient (llegiu "Notes")
• mangos madurs - a temperatura ambient (llegiu "Notes")
• grans d'all
• Alfàbrega fresca
• Sal
• Oli

Procediment

• Talleu les tomates per la meitat i les poseu dins un bol.
• Talleu el mango a daus i l'afegiu a les tomates.
• Piqueu l'all i l'alfàbrega i cap al bol
• Amaniu amb sal i oli al gust
• Barregeu-ho tot bé
Queda molt bé acompanyada de rostes -picatostes-
I... si ho talleu tot més petit i ho poseu sobre una torradeta, us queda una tapa genial!!


Notes
1. La temperatura de les tomates i el mango. Tenir-los a temperatura ambient és una simple recomanació perquè ja sabeu que la fredor de la nevera mata el gust dels aliments. Si a la vostra cuina fa molta calor, simplement els traieu de la nevera una estona abans de fer l'amanida i el resultat final serà molt més saborós i amb un aroma molt més intens.
2. Si podeu o penseu a fer l'amanida amb una estona d'antelació, millor. El sucre del mango, l'aigua de les tomates, l'all i l'alfàbrega emulsionen amb el temps fent que la salseta sigui pràcticament un confitat. Es pot fer al matí per menjar-la a la tarda-vespre: un cop feta es deixa a la nevera i es treu uns 20 minuts abans de menjar perquè perdi la fredor.

Aquesta recepta és de la Dolors, una molt bona amiga que viu a Suïssa que té un blog genial.
Podeu consultar-la!

http://bruixesalacuina.blogspot.com.es/2015/06/amanida-de-tomata-i-mango-20minutsimagia.html