1 d’ag. 2017

RAVIOLIS D’OBLEAS FARCITS DE CEPS


És una manera diferent de fer pasta quan no tens la màquina per fer-la


Ingredients
Per la pasta:
Obleas La Cocinera (jo he comprat les Buitoni del refrigerador del Mercadona). 2 per ravioli

Pel farcit:
Ceba
Bolets variats (jo he utilitzat una barreja de bolets variats congelats del Mercadona)
Mozzarella
Sal i oli Pebre
Per la salsa: 2 cullerades del farcit 200ml de crema de llet Sal i pebre


Procediment

• Per fer el farcit. Poseu una paella al foc amb una mica d'oli. Quan l'oli estigui calent poseu-hi la ceba i quan estigui estovada afegiu els bolets escorreguts del seu suc. Deixeu coure els bolets i afegiu-hi la sal i el pebre. Els bolets es poden triturar al túrmix o no, com preferiu.
• Per fer els raviolis. Agafeu una oblea i hi poseu el farcit amb un dau de mozarella. Una altra oblea a sobre i tancar-les amb una forquilla. Bullir els raviolis durant 3 o 4 minuts. Tres o quatre raviolis per persona.
• Per fer la salsa. Poseu una paella al foc i quan estigui calenta, afegiu 2 cullerades del farcit de bolets. Incorporeu la nata líquida i remeneu. Deixeu que espesseixi una mica la salsa, salpebreu.
Quan els raviolis estiguin cuits, enretireu-los del foc, escorregue-los i repartiu la salsa per sobre. Serviu tot seguit, no els deixeu refredar.