Ingredients:
( per 4 persones)
300
gr de cuscús
mantega
1/2
pebrot vermell
1/2
pebrot verd
12
tomates cherry
1/2
ceba
12
fulles de menta
el
suc d'una llimona
oli,
sal i pebre
PREPARACIÓ:
Prepararem
la quantitat de cuscús, i posem en una cassola la mateixa quantitat
d'aigua a escalfar.Quan bulli, apaguem el foc i tirem el cuscus a
l'aigua bullint. Tapem la casola i deixem que s'hidrati uns 5 minuts
aproximadament.
Quan
hagi passat el temps, afegim dos cullerades de mantega i ho barregem
per anar separant els grans enganxats, ja veureu com es separen de
seguida i queda perfecte.
Netegem
i piquem els pebrots i la ceba, tallem les tomates per la meitat,i ho
reservem. Exprimim la llimona i també ho reservem.
Desprès
piquem la menta molt fina i la barregem amb els suc de llimona, els
pebrots, la ceba, les tomates i el cuscus.
Afegim
sal, pebre i un bon raig d'oli,
Per
emplatar podem fer servir un motlle, i col.locar-hi a sobre unes
fulles de menta per decorar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada