19 de nov. 2017

TABOULÉ, AMANIDA FRESCA DE COUS-COUS

Ingredients: ( per 4 persones)
300 gr de cuscús
mantega
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
12 tomates cherry
1/2 ceba
12 fulles de menta
el suc d'una llimona
oli, sal i pebre
PREPARACIÓ:
Prepararem la quantitat de cuscús, i posem en una cassola la mateixa quantitat d'aigua a escalfar.Quan bulli, apaguem el foc i tirem el cuscus a l'aigua bullint. Tapem la casola i deixem que s'hidrati uns 5 minuts aproximadament.
Quan hagi passat el temps, afegim dos cullerades de mantega i ho barregem per anar separant els grans enganxats, ja veureu com es separen de seguida i queda perfecte.
Netegem i piquem els pebrots i la ceba, tallem les tomates per la meitat,i ho reservem. Exprimim la llimona i també ho reservem.
Desprès piquem la menta molt fina i la barregem amb els suc de llimona, els pebrots, la ceba, les tomates i el cuscus.
Afegim sal, pebre i un bon raig d'oli,

Per emplatar podem fer servir un motlle, i col.locar-hi a sobre unes fulles de menta per decorar.