Ingredients:
Per la massa:
- 120 ml llet
- 5ous
- 200 g farina
- 150 g sucre
- 1 cc vainilla
- 1cc royal
- pela ratllada d'una llimona
Salsa 3 llets:
- 250 ml llet consensada
- 250 ml llet evaporada
- 250 ml nata
- 1cs estracte vainilla
Barregem tots s els ingredients en un bol amb unes baretes i reservem.
Crema Chantillí:
- 250 ml nata 35% MG (ben freda)
- 40 g sucre glass
- 1cc vainilla
Elaboració:
- Fem la massa muntant les clares a punt de neu (a mig muntar afegim el sucre) i reservem.
- Batem els rovells amb el sucre, afegim la vainilla i la llimona, la llet, les clares reservades i finalment, la farina tamisada.
- Coem uns 45 minuts a 180ºC.
- Un cop fred el pastís, fem forats i anem titant per sobre la salsa 3 llets a poc a poc, mirant que vagi absorbint tot el líquid. Quan no n'absorbeixi més, s'ha de parar.
- Es deixa el pastís a la nevera, millor si és tota la nit.
- Desmmotllem i a la part superior del pastís hi posem la crema chantilli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada