INGREDIENTS
§ Per a 4 persones:
§ 2 sípies de 800 g aprox.
§ 200 g ceba
§ 100 g pebrot vermell
§ 50 g mongeta tendra
§ 100 g patata
§ 100 g tomàquet madur
§ 100 g carxofes
§ 100 ml oli
§ sal i aigua
PREPARACIÓ
Per començar, sofregim la ceba, tallada
en juliana, en una cassola amb oli, a foc lent, fins que estigui cuita i de
color caramel, aproximadament durant una hora.
Mentrestant, netegeu la sípia i talleu-la a daus. (En aquest cas l’hem comprat ja neta i tallada i congelada). La farem coure amb una mica d’aigua durant 30 minuts abans d’afegir-la a la ceba.
Mentrestant, netegeu la sípia i talleu-la a daus. (En aquest cas l’hem comprat ja neta i tallada i congelada). La farem coure amb una mica d’aigua durant 30 minuts abans d’afegir-la a la ceba.
Després, afegim la sèpia a la ceba
sofregida i ho deixem coure a foc viu. Quan la sípia estigui cuita, hi posem el
pebrot tallat a tires, i ho deixem coure un parell de minuts; hi posem la
tomata tallada a quarts i les carxofes tallades a vuitens i ho deixem coure
fins que el tomàquet estigui cuit. A continuació, hi posem les patates pelades
i esqueixades i les mongetes tallades a tires. Ho cobrim tot amb aigua i ho deixem
coure tot junt durant una hora. Finalment, ho rectifiquem de sal i ho retirem
del foc.
I ja per acabar, ho podem servir amb la mateixa cassola.
I ja per acabar, ho podem servir amb la mateixa cassola.
Teniu en compte que és una recepta
llarga de fer, però el resultat és exquisit.
Podeu veure les fotos de la preparació del plat i del resultat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada