Ingredients:
- 8 pebrots (petits)
- 600g carn picada
- 200 g ceba picada
- 100 g blat de moro torrat i molt
- 2 cullerades tomata triturada (en la recepta original és ají)
- 2 culleradetes d'all picat
- 1 culleradeta de pebre
- 1/2 culleradeta d'orenga
- 1/4 de tassa d'oli vegetal
- 1 llauna d'olives negres
- Formatge en llesques
Per la salsa:
- 1 brick de llet evaporada (500 ml)
- 8 ous
- sal i pebre
Preparació:
- Es talla la part superior dels pebrots, es netegen bé de dins i s'escalden en aigua bullint uns 2 minuts.
- Sofregim la ceba amb l'all. Hi afegim la carn picada, la tomata, el pebre i l'orenga, i es remena bé. Al cap d'una estona s'hi afegeix el blat de moro.
- Es farceixen els pebrots amb la barreja anterior i s'hi afegeixen les olives negres tallades. A dalt de tot s'hi posa un tall de formatge. Els pebots es posen en una safata drets cap amunt.
- Fem una barreja amb la llet evaporada, els ous, la sal i el pebre i es tira pel cim dels pebrots.
- Coem tot al forn a 200º C durant uns 15 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada