20 de febr. 2018

CINNAMON SWIRL APPLE PIE

Ingredients:

2 masses de pasta de full
8 pomes (tallades)
4 cullerades soperes de canyella en pols
¾ d’una tassa de sucre
1 ou
3 cullerades soperes de farina
Mantega

Gelat de vainilla


1. Pre-escalfem el forn a 180º.
2.  Agafem les dues masses de pasta de full. Hi untem la mantega i a sobre hi posem la canyella en pols. Un cop quedi tota la massa plena, l’enrotllem com si fos un tronc (pel costat llarg), i la tallem a rondanxes. Repetim el mateix per la segona massa.
3. Col·loquem les diferents rodanxes de la pasta de full en un motlle de fer pastissos. Ens assegurem que quedin ben enganxats entre sí, ben ajuntades.  Hi passem mantega. Hi untem l’ou prèviament batut, i ho deixem a part.
4. En una plata, afegim la poma (pelada i tallada) amb la canyella, el sucre i la farina  (prèviament barrejats). Després ho col·loquem dins el recipient amb la pasta de full.
5. Agafem la resta de rodanxes de pasta de full, i les col·loquem entre dos fulls de paper de forn. Amb un corró, ho aixafem entre els papers, i un cop ben ajuntat, ho posem damunt la poma. Tallem la massa que sobri dels laterals de la plata, i  pintem la part superior amb l’ou que ens ha sobrat, i hi fem una petita X amb un ganivet.  
6. Coure al forn durant 45 minuts, fins que la poma queda ben cuita, i la pasta de full daurada. Ja es pot servir amb gelat de vainilla. 

Aquesta recepta l'hem tret de: http://twistedfood.co.uk/cinnamon-swirl-apple-pie/ Podeu visualitzar el video amb tots els passos a seguir.