Ingredients:
2 masses de pasta
de full
8 pomes (tallades)
4 cullerades
soperes de canyella en pols
¾ d’una tassa de
sucre
1 ou
3 cullerades
soperes de farina
Mantega
Gelat de vainilla
1. Pre-escalfem el
forn a 180º.
2. Agafem les dues masses de pasta de full. Hi
untem la mantega i a sobre hi posem la canyella en pols. Un cop quedi tota la
massa plena, l’enrotllem com si fos un tronc (pel costat llarg), i la tallem a rondanxes. Repetim
el mateix per la segona massa.
3. Col·loquem les
diferents rodanxes de la pasta de full en un motlle de fer pastissos. Ens
assegurem que quedin ben enganxats entre sí, ben ajuntades. Hi passem mantega. Hi untem l’ou prèviament
batut, i ho deixem a part.
4. En una plata,
afegim la poma (pelada i tallada) amb la canyella, el sucre i la farina (prèviament barrejats). Després ho col·loquem
dins el recipient amb la pasta de full.
5. Agafem la resta
de rodanxes de pasta de full, i les col·loquem entre dos fulls de paper de
forn. Amb un corró, ho aixafem entre els papers, i un cop ben ajuntat, ho posem
damunt la poma. Tallem la massa que sobri dels laterals de la plata, i pintem la part superior amb l’ou que ens ha
sobrat, i hi fem una petita X amb un ganivet.
6. Coure al forn
durant 45 minuts, fins que la poma queda ben cuita, i la pasta de full daurada.
Ja es pot servir amb gelat de vainilla.
Aquesta recepta l'hem tret de: http://twistedfood.co.uk/cinnamon-swirl-apple-pie/ Podeu visualitzar el video amb tots els passos a seguir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada