10 d’ag. 2018

PANNACOTTA DE CANYELLA

Ingredients per 8 persones

- 1 litre de nata líquida de muntar (per fer postres)

- 8 cullerades soperes de sucre

- 3 branques de canyella

- 5 fulles de gelatina

- canyella en pols


Elaboració

- Posem les fulles de gelatina en un bol amb aigua freda perquè s’hidratin. Necessitaran 5 minuts per estovar-se.

- En una olla col·locar la nata líquida, el sucre i les branques de canyella. Anar-ho remenant constantment per evitar que arribi a l’ebullició (si bull canvia el sabor i no queda tant bona). La mantindrem al foc uns 10 minuts. Després la retirem i traiem les branques de canyella.

- Traiem les làmines de gelatina de l’aigua i les espremem fort amb el puny perquè escorrin tota l’aigua.

- Afegim la gelatina a la nata i continuem removent durant 1 minut fins que es dissolgui completament. Si és necessari la tornem a posar al foc.

- Repartim la barreja en flameres que guardarem a la nevera un mínim de 4 hores abans de menjar-la.

- Quan les servim podem espolsar canyella en pols al damunt de la pannacotta.