CREMA
DE CIGRONS I CARBASSA
INGREDIENTS
(4 persones)
1
litre de caldo de verdures
400
gr. de cigrons cuits
500
gr. de carbassa pelada
1
porro petit
Mitja
culleradeta de “pimentón de la vera”
Orenga
Oli
d’oliva verge
PREPARACIÓ
Tot seguit, tallem la carbassa en quadrats de 2-3 cm
cadascun.
Agafem
una olla i hi posem una mica d’oli i sofregim el porro i la
carbassa fins que el porro estigui daurat, remenant-ho de tant en
tant perquè no s’enganxi.
Ara
hi afegim el caldo de verdures i ho deixem coure durant uns 15-20
minuts, fins que la carbassa estigui cuita. Després apaguem el foc i
hi posem els cigrons cuits.
Finalment
hi afegim el pimentón de la vera. Important: si el caldo ja porta
sal, no n’hi posem, sinó ho rectifiquem de sal. Ho triturem tot
fins que quedi ben fi. I per últim, hi afegim una mica d’orenga.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada