27 de gen. 2020

Flors de pasta de full, salmó i carbassó


INGREDIENTS:

1 làmina pasta de full
2 carbassons
200 gr de salmó fumat
50 gr de formatge de crema

ELABORACIÓ

Tallem la pasta de full en tires amples ( 3 per làmina). Tallem el carbassó a rodanxes fines i el salmó a tires d'un parell de centímetres.
Poses la pasta de full a sobre la taula, ho untes amb el formatge crema, posem les rodanxes de carbassó al damunt al llarg de la tira( una s' ha de sobreposar a l'altre) i cobrim amb les tires de salmó fumat.
Doblem la part inferior de la pasta de full cap amunt i enrotllem ( podem tancar-ho amb un escuradents i així evitem que sobri durant la cocció).

Ho col.loquem al forn, a la safata i a sobre un paper sulfuritzat, a 210ºC  durant unes 15 minuts o fins que estigui daurat.
Deixem refredar una mica, i ja es pot menjar.