27 de gen. 2020

ROTLLETS DE VEDELLA AMB PASTANAGA I CEBA

Ingredients ( per 4 persones)

filets de vedella fins
2 pastanagues
2 cebes
tomàquet ( per la salsa)
sal/pebre
corda per lligar filets


Elaboració
Rentem, peleu i tallem les pastanagues llargues i fines , el mateix fem amb la ceba.
Ho saltajem a la paella amb una mica d'oli, fins que agafi un color daurat i estigui tou. Ho reservem.
Agafem els filets de vedella, els estirem i hi posem la ceba i la pastanaga a dins, lo suficient per fer un rotllet. Ho enrotllem i ho lliguem amb una corda per tal que no surti el relleno.
Un cop els tinguem tots fets,els fregim amb una mica d'oli perquè agafin color.
Ara hem de fer la salsa de tomàquet:Tallem una mica de ceba i la coem en una paella amb una mica d'oli. Hi afegim el tomàquet triturat i ho deixem coure.

Triturem la salsa per no trobar grumolls ( o es poden deixar, al gust de cadascú).

Afegim els rotllets a la salsa i ho deixem coure una estona per tal que s'integri el gust.
Ja podem servir i xucar pa amb la salsa.