29 d’abr. 2020

GYOZAS


INGREDIENTS


·         1 Paquet de pasta cilíndrica per gyoza
       (ho venen congelat a botiges         internacionals)
·         Porradell o cibulet o ceba petita
·         Col
·         150 gr de carn de porc picada

·         1 gra d’all + gengibre (igual cantitat que all)
·         1c/c sake o vi blanc
·         1c/c oli de oliva/ de sèsam
·         1c/s de salsa soja o Mirin (vi dolç)
·         Sal, pebre i oli.





ELABORACIÓ

1.      Ratllem l’all i el gengibre.

2.      Podem escaldar la col. Piquem la col i el cibulet.

3.      Barregem tots els ingredients en un bol amb el vi, l’oli, la salsa de soja, sal i pebre.

4.      Llavors farcim la pasta fent una bola amb la carn que hem preparat i tanquem les gyozas amb una gota d’aigua.

5.      Marquem les gyozas a la wok amb oli, llavors posem un dit d’aigua, pugem el foc, perquè faci vapor i tanquem. Es poden fer al vapor, fregides o bullides.

EN PROCÉS...