9 de nov. 2010

PASTÍS DE FORMATGE


Ingredients:
  • 5 ous
  • 2 tarrines de formatge philadephia
  • 7/8 cullerades de sucre
  • 15/20 galetes maria
  • Mantega
  • Mermelada de maduixa

  1. Triturar les galetes i fondre la mantega al micrones. Barrejar-ho i col.locar-ho al fons del motlle. Coure-ho uns 5 minuts a uns 180 graus. Desprès deixar refredar una mica i abocar-hi la massa que farem a continuació.
  2. Separar les clares dels robéis. Posar les clares a punt de neu.
  3. Barrejar la resta dels ingredients amb la batedora. Quan estigui ben barrejat afegiu les clares que heu muntat prèviament i barregeu amb una espátula amb cura de no xafar les clares.
  4. Poseu-ho en un motlle i al forn a 180 º durant uns 35 minuts ( fins que en punxar-ho amb un escuradents, aquest surti net)
  5. Deixeu-lo refredar un estona dins del forn. Desmotlleu el pastís i quan sigui ben fred afegiu la mermelada.

3 comentaris:

7 amigues gironines ha dit...

EL PASTÍS MÉS DEMANAT A TOTS ELS SOPARS!! RECEPTA DE L'ANNA

Anònim ha dit...

AMB LA COL.LABORACIO DE LA ROSI DE PALMA, EHHHH.... C!!!!!!!!

Mònica ha dit...

MMmmmmm!! és la joia de la coronaaa!! jeje