INGREDIENTS (per a 4 persones):
- 300 g de fideus
- 2 costelles de porc
- 4 salsitxes
- 2 cebes
- fulles de llorer
- 2 grans d'all
- pebrot vermell
- pebrot verd
- tomata ratllada
- 1/2 copa de conyac
- brou de pollastre
PREPARACIÓ:
- Fregim la carn amb oli fins que quedi daurada.
- Sofregim la ceba amb l'oli que hem utilitzat abans per la carn. Quan la ceba és daurada hi afegim els alls, el pebrot i les fulles de llorer.
- Afegim la tomata ratllada.
- Un cop les verdures estan cuites afegim el conyac i deixem que redueixi una mica.
- Afegim el brou i quan arrenqui el bull, hi afegim els fideus. La proporció perquè quedi caldós és de 4 mides de brou per 1 de fideus. Es van tastant els fideus fins que siguin cuits, seran uns 15-20 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada