Ingredients:
- 300 g de pastanaga ratllada
- 250 g de sucre moreno (o blanc)
- 4 ous
- 300 g de farina ( i un poc més per enfarinar el motlle)
- 150 g d’oli de gira-sol
- 1 sobre de llevat artificial Canario o Royal
- 200 g d’avellanes torrades picades
- mantega per untar el motlle
- sucre en pols per ensucrar la coca o cobertura formatge (225gr formatge cremos/50gr mantega/1/2 tassa de sucre en pols/1/2 cullerada esencia de vainilla)
Preparació:
Batem
els ous (blanc i vermell junts) amb el sucre amb la batedora
elèctrica de barnilles fins que la mescla sigui ben escumosa i hagi
augmentat més del doble del volum inicial.
.Afegiu
l’oli a la mescla anterior. Després les avellanes i la pastanaga
ratllada. Remanem amb una cullera de fusta, amb moviments suaus de
dalt a baix.
Incorporem
la farina i el llevat a través d’un colador fi. Remaneu suaument
fins que la farina s’hagi integrat i la preparació sigui
homogènia. Aboquem la mescla dins el motlle (Untat previamnet amb
mantega)
Posem
el forn a 180º .Un cop posat al forn abaixem la temperatura a 170º.
Deixem coure fins que punxant el centre amb un escuradents en surti
eixut. Més o menys uns 45 minuts, però depèn de cada tipus de
forn.
Per
la cobertura de formatge, primer es barreja el formatge amb la
mantega i després s’hi afageix el sucre i la vainilla, fins que
queda una mescla homogenia. Es reparteix a sobre la coca i es pot
servir.
BON
PROFIT !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada